MANOtherm kombinált hő- és nyomásmérő

 

 
Műszaki adatok
 

Hőmérséklettartomány: 20 - 120 °C
Nyomástartomány: 0- 250 kPa

 

0-2,5 bar

Csatlakozók mérete: C 1/2"
 

Kivitel

Merülőcsonk és ház acél, a hőmérőtest bimetall, a nyomásmérő érzékelőcsöve bronz. A ház burkolata és a mutatók műanyagból készülnek. A merülőcsonk védőhüvelye PVC anyagú.

Körvonalméretek

 

Szerelés

A műszer csak a műszaki adatokban leírt hőmérséklettartományban használható. CSAK VÍZSZINTES ÉRZÉKELŐCSŐ HELYZETBEN SZABAD BEÉPÍTENI!
Az érzékelőcső középvonala a vízszintestől max. ±5°-kal térhet el.
A műszerházra külső hőhatás (pl. sugárzó hő) nem hathat!
A muszert C ½" méretu csomentes csonkba lehet beépíteni. Beépítés során csak a HATLAPÚ ACÉLANYÁKAT szabad használni! A muanyagburkolatú házzal történo szereléstol a muszer súlyosan károsodhat.

 

Működés

A nyomásmérésre bronzból készült Bourdon-cső szolgál. Nyomásváltozás következtében a cső deformálódik, amely rugalmas deformáció mértékét a mutató mutatja. A hőmérséklet mérését ikerfémből készült csavarrugó végzi, amelynek egyik végét rözítettük az érzékelőcsőben, a másik vége a hőmérőmutatót mozgatja. Az érzékelőhüvelyt műanyagsapka cédi, amelyet beszerelés előtt el kell távolítani!

 

Garancia

Gyártmányunkat a számla szerinti eladási naptól számított 6 hónapon belül díjmentesen javítjuk a műszer rendeltetésszerű használata során jelentkező hibákat.
Nem rendeltetésszerű használat, vagy a garanciajegyek elvesztése miatt keletkező kárért nem vállalunk anyagi felelőléset.mely meghibásodhat. Ezért a berendezést szabályozó­ szervnek és nem biztonsági berendezésnek kell tekinteni.